3M Scotch -Brite Convelute Silicon Carbide Soft Exl Pro Deburring Wheel - Fine Appection - Arbor Atcastment - 8 во DIA 3 во централна дупка - Дебелина 1/2 in - 4500 MAX RPM - 94907 [Цената е по тркало]
Свеж

3M Scotch -Brite Convelute Silicon Carbide Soft Exl Pro Deburring Wheel - Fine Appection - Arbor Atcastment - 8 во DIA 3 во

DEN 3.00

Достапно.

Единица за продажба : тркало. Бренд : 3м. Трговско име : Шкотска-Брит. Дијаметар на тркалото : 8 инчи. Дебелина на тркалото : 1/2 in. Продажба Единица : тркало. Бренд : 3м. Трговско име : Шкотска-Брит. Дијаметар на тркалото : 8 инчи. Дебелина на тркалото : 1/2 in. 3m Scotch-Brite Convolute Deburring Wheel користи силикон карбид како абразивен материјал и има дијаметар од 8 in. Арборската прицврстување овозможува лесно монтирање на алатката или подлогата. Покрај другите аспекти на овие делови, друга важна компонента на нив е дебелината. Овој дел од 3 метри е дебел 1/2. Сите абразивни производи што ротираат или вртат, како што се оние во оваа категорија, имаат максимална брзина со која можете да ги извршите. Ова тркало за дебагирање од 3 метри може да се изврши со максимална брзина од 4500 вртежи во минута.

Детали

Избор на клиенти