Каменот, клуч исто така, стандардна тресеница, правоаголен челик, борова тресеница, 29/32 во W W
Свеж

Каменот, клуч исто така, стандардна тресеница, правоаголен челик, борова тресеница, 29/32 во W W

DEN 636.48

Достапно.

✅ Капка, тастатура исто, стандардна окова, правоаголна челична тело, боронски окови, 29/32 во В. ✅ Ставка : Каменот. ✅ Клучење : Загласено слично. Material Материјал на телото : челик. ✅ Боја на телото : сребро. ✅ Капка, тастатура исто, стандардна окова, правоаголна челична тело, боронски окови, 29/32 во В. ✅ Ставка : Каменот. ✅ Клучење : Загласено слично. Material Материјал на телото : челик. ✅ Боја на телото : сребро. 7040nka катанец, Shackle Dia. 5/16 in, висина на тресење 1 3/16 in, ширина на тресење 29/32 in, материјал за тресење Борон, висина на телото 2 5/16 во, ширина на телото 1 3/4 во, дебелина на телото 2 1/2 во, материјал за тело Челик, број на браници 0, број на иглички 5 пинови, тип на клуч, исто така, регистрација на контролни клучеви, потребна да, се отвора со клучот бр. 11 G302, среброто на бојата на телото, мајсторот од типот на тастатурата K6000, отпорен на временски услови, висока безбедност Да, заменливо јадро бр , Не -отстранлив клуч Не, правоаголен облик на капкана, правоаголна, заштитена да.

Детали

Избор на клиенти