Hikoki 335160 го почувствува држачот за адаптер за собирање прашина
Свеж

Hikoki 335160 го почувствува држачот за адаптер за собирање прашина

DEN 388.32

Достапно.

Заменски дел за адаптер за собирање прашина од 100мм диск (за тркала за чаши) (0032-3997). Заменски дел за адаптер за собирање прашина од 100мм диск (за тркала за чаши) (0032-3997). Заменски дел за адаптер за собирање прашина од 100мм диск (за тркала за чаши) (0032-3997).

Детали

Избор на клиенти