Трајко 13,2 и 1,6 галон ѓубре може комбо, чекор-форма на конзерва за отпадоци од кујна и бања, не'рѓосувачки челик
Свеж

Трајко 13,2 и 1,6 галон ѓубре може комбо, чекор-форма на конзерва за отпадоци од кујна и бања, не'рѓосувачки челик

DEN 969.60

Достапно.

Комбо 13.2 GAL / 50 L + 1,6 GAL / 6 L. Опакот со мек близок се затвора тивко без да тресна. Отпечаток од отпечаток, комерцијалниот не'рѓосувачки челик останува чист подолго. Цврста педала за стапало ги задржува рацете слободни. За редовно чистење, користете влажна крпа за микрофибер. Комбо 13.2 GAL / 50 L + 1,6 GAL / 6 L. Опакот со мек близок се затвора тивко без да тресна. Отпечаток од отпечаток, комерцијалниот не'рѓосувачки челик останува чист подолго. Цврста педала за стапало ги задржува рацете слободни. За редовно чистење, користете влажна крпа за микрофибер.

Детали

Избор на клиенти