M12-1,75 заврши хексадецимални ореви/метричка класа 10 челик/цинк жолт позлата Дин 934
Свеж

M12-1,75 заврши хексадецимални ореви/метричка класа 10 челик/цинк жолт позлата Дин 934

DEN 1.33

Достапно.

Дијаметар на конец : M12-1,75. Ширина низ становите : 19мм. Висина/дебелина : 10мм. Метричката класа 10 заврши хексадецимална орев. Материјал : Метричка класа 10 челик со жолт облик на цинк. Дијаметар на конец : M12-1,75. Ширина низ становите : 19мм. Висина/дебелина : 10мм. Метричката класа 10 заврши хексадецимална орев. Материјал : Метричка класа 10 челик со жолт облик на цинк. Стил 1, прицврстувач третиран со топлина со метрички теми. Оревите М16 и помали се разгледуваат на врвот и површината на лежиштето. Оревите M20 и поголемите може да бидат двојно обележани, или да имаат мијалник за лице од едната страна и коморана површина од спротивната страна.

Детали

Избор на клиенти