Chrome Headshell со AT на VM95E елипсовиден стилус, кертриџ, сребрени литц врски и V2 Pro Lube за Sony PS-1150, PS-1350, PS-1800, PS-5100, PS-5520, PS-LX350H, PS-11, PS-11W , ПС-20F
Свеж

Chrome Headshell со AT на VM95E елипсовиден стилус, кертриџ, сребрени литц врски и V2 Pro Lube за Sony PS-1150, PS-1350, PS-1800,

DEN 2.33

Достапно.

Елипсовиден стилус и v2 Pro синтетички пакет на масло - извонреден пакет за надградба. Вклучува реномирана аудио техника VM95 E елипсовидна кертриџ опремена со огледало на хромирана позлатена глава. Сребрени жици на Litz кои се користат за совршен пренесување на сигналот и фитинг на месинг за совршено поставена маса. V2 Pro подмачкување - ги елиминира вибрациите и татнежот - веројатно една од најдобрите достапни надградби на грамофон. Комплет за реновирање за Sony PS1150, PS1350, PS1800, PS5100, PS5520, PSLX350 H, PS11, PS11 W, PS20 F. Елипсовиден стилус и v2 Pro синтетички пакет на масло - извонреден пакет за надградба. Вклучува реномирана аудио техника VM95 E елипсовидна кертриџ опремена со огледало на хромирана позлатена глава. Сребрени жици на Litz кои се користат за совршен пренесување на сигналот и фитинг на месинг за совршено поставена маса. V2 Pro подмачкување - ги елиминира вибрациите и татнежот - веројатно една од најдобрите достапни надградби на грамофон. Комплет за реновирање за Sony PS1150, PS1350, PS1800, PS5100, PS5520, PSLX350 H, PS11, PS11 W, PS20 F. Алуминиумска глава со врвен квалитет на хром со извонредна звучна аудио техника VM95 E елипсовидна кертриџ опремена со употреба на сребрени кабли на Litz за совршен трансфер на звук и месинг -фитинзи за да притиснете маса до таму каде што е најпотребно. V2 PRO специјално формулирано синтетичко, ултра фино вретено/ моторно масло-го елиминира бучавата и татнежот за ултра тиква, мазна ротирачка чинија. Витална надградба на која било грамофон.

Детали

Избор на клиенти