Primeline Premium Small I.D. Спиргун лента гума цевка 9/16in O.D. 1/16in I.D.
Свеж

Primeline Premium Small I.D. Спиргун лента гума цевка 9/16in O.D. 1/16in I.D.

DEN 974.40

Достапно.

9/16in (14мм) надворешен дијаметар x мал 1/16in (1,5мм) во внатрешниот дијаметар. 75% помал внатрешен волумен значи повеќе гума и помалку упад во вода за супериорни перформанси. Произведено од Primeline Industries, светски водечки производител на цевки Speargun. Боја и големина : (изберете ја бојата и должината). Толеранција на дијаметар на производители : +/- 0,02 ин. Квалитетно дебело латексно цевки. Произведено од светскиот лидер Primeline Industries. Популарни апликации вклучуваат правење опсези на Speargun и опрема за вежбање на отпорност. Извршување : да не се управува со оние алергиски до латекс. Овој производ може да се користи за правење делови компатибилни со некои од производите на следниве производители : А.Б. Билер, Дарил Вонг, Риф, Роб Ален, Специјалисти за риболов, Хамилтон, Пикасо, Креси-Суб, Хамерхед, Маорисуб, Александар, ЈБЛ, Море Хорнет, Seasniper, Poseidonsub, Spetton, Rabitech, Patco, Mako, Mythicon, Bandito. Spearit Group LLC нема припадност со овие производители.

Детали

Избор на клиенти