Фуџифилм Прескале Ултра Ниско Lllw-Површинско Мапирање На Притисок; Притисок Што Укажува На Филм; Тактилен Сензор - Опсег На Притисок 28-85 PSI-L 3 ft. x W 10.6 во. Секција
Свеж

Фуџифилм Прескале Ултра Ниско Lllw-Површинско Мапирање На Притисок; Притисок Што Укажува На Филм; Тактилен Сензор - Опсег На

DEN 1600.00

Достапно.

Прескале е уникатен сензорски филм што покажува притисок што осветлува што се случува помеѓу кое било две површини за парење, контактирање или влијание.Карактеризирајте го површинскиот притисок помеѓу кое било две парење, допирање или удирање на површини.Дополнително пофино толкување може да се реши со користење на оптички скенер производ кој дигитално го анализира притисокот што укажува на филм.000 кг/см^2).

Детали

Избор на клиенти