1960 година Мерел Мес Чарли Нил Лос Анџелес Доџерс Добар Доџерс
Свеж

1960 година Мерел Мес Чарли Нил Лос Анџелес Доџерс Добар Доџерс

DEN 2.67

Достапно.

Прикажаната слика е вистинското скенирање на картичката што ќе ја добиете. Мора да има за секој обожавател на Чарли Нил!. Одлично за секој колекционер на Лос Анџелес Доџерс. Ние сме #1 продавач на гроздобер картички преку Интернет, картичките на Дин има над 1,5 милиони спортски картички во инвентар. Едно наплата за испорака - без оглед колку картички - и повеќето нарачки испраќаат ист ден!. Прикажаната слика е вистинското скенирање на картичката што ќе ја добиете. Мора да има за секој обожавател на Чарли Нил!. Одлично за секој колекционер на Лос Анџелес Доџерс. Ние сме #1 продавач на гроздобер картички преку Интернет, картичките на Дин има над 1,5 милиони спортски картички во инвентар. Едно наплата за испорака - без оглед колку картички - и повеќето нарачки испраќаат ист ден!. 1960 година Морел Мес Чарли Нил Лос Анџелес Доџерс (бејзбол картичка) Добри Доџерс. Картите на Дин е основана во 2001 година од страна на Дин Ханли, колекционерски колекционер на картички и стана водечки онлајн продавач на гроздобер спортски картички и картички што не се спорти. Нашиот инвентар порасна на повеќе од еден милион гроздобер картички и имаме персонал од 14 вработени и канцелариски простор од 5000 квадратни метри во Синсинати, Охајо за да ви понуди брза и лична услуга. Дин исто така има напишано две книги за собирање гроздобер бејзбол картички. Ако ќе ни дадете можност да го заработите вашиот бизнис, ќе ви биде драго што направивте. Го гарантираме! SN : B60 M 00 0002.

Детали

Избор на клиенти