2000W рударско напојување Модуларен рударски компјутер PSU поддржува 8 графички графички процесор за ETH Bitcoin Ethereum рудар со авто-термички контролирано снабдување со вен
Свеж

2000W рударско напојување Модуларен рударски компјутер PSU поддржува 8 графички графички процесор за ETH Bitcoin Ethereum рудар

DEN 1278.40

Достапно.

【Интерфејс】 1x (20+4) игла; 2x (4+4) PIN CPU; 2x (sata+sata+big d); 3xsata; Подобро е за рударството Bitcoin GPU, поддршка до 8 графички процесор (GPU не е вклучен); Погодни за рудар и друг сервер. Компатибилен со рамнотежата на квалитетот, ефикасноста и стабилноста, извршувајќи континуирано активно производство на моќност. 【Забелешка】 Ова напојување е специјално за машина за рударство. Широко користена во различни рудници и единечна индустриска опрема со висока моќност 12 V. Бидејќи напојувањето бара вентилатор со голема моќ да ја распадне топлината, вентилаторот ќе генерира релативно голема бучава, што е нормална состојба. 【Забелешка】 Ова напојување е специјално за машина за рударство.【Уникатен дизајн】 Ова рударско напојување може да биде совршена алатка за вашата лажица за рударство за криптоцентрали. 【Стабилен и ефикасен】 вентилатор за ладење и автоматска контрола на брзината на вентилаторот. Голем дизајн на вентилаторот од 140мм го оптимизира ладење на системот и ги максимизира перформансите. 【Заштеда на енергија】 Номиналното излезно напојување на напојувањето е 2000 W, ефикасноста на конверзијата е дури 90%, висока ефикасност и заштеда на енергија, користејќи нов вид на голем капацитет и голем материјал за магнетски прстен, перформансите се многу стабилни. 【Уникатен дизајн】 Ова рударско напојување може да биде совршена алатка за вашата лажица за рударство за криптоцентрали. Широко користена во различни рудници и единечна индустриска опрема со висока моќност 12 V. Компатибилен со рамнотежата на квалитетот, ефикасноста и стабилноста, извршувајќи континуирано активно производство на моќност. 【Интерфејс】 1x (20+4) игла; 2x (4+4) PIN CPU; 2x (sata+sata+big d); 3xsata; Подобро е за рударството Bitcoin GPU, поддршка до 8 графички процесор (GPU не е вклучен); Погодни за рудар и друг сервер. Голем дизајн на вентилаторот од 140мм го оптимизира ладење на системот и ги максимизира перформансите.

Детали

Избор на клиенти