Вметнете со навој 18-8 Унифициран од не'рѓосувачки челик-5/16 -18 x 2d qty-25
Свеж

Вметнете со навој 18-8 Унифициран од не'рѓосувачки челик-5/16 -18 x 2d qty-25

DEN 659.20

Достапно.

Сличните инсерти се користат за зајакнување и поправка на прислушувани дупки во меки метали. Тие се карактеризираат со силни внатрешни нишки отпорни на корозија. Сличните инсерти се дизајнирани да издржат температури до 800 степени Фаренхајт. Смеличните инсерти се изработени од 18-8 жица од не'рѓосувачки челик, која е формирана во дијамантска шема за јачина, а потоа се рани или ласка во пролетна форма. Пред инсталацијата, дијаметарот на спирален инсерт ќе биде поголем од прислушуваната дупка, но еднаш правилно ќе се инсталира дијаметарот на вметнувањето, дозволувајќи му на спиралниот вметнат да ја навој на дупката. По инсталацијата, инсерти ќе останат цврсто на место, бидејќи радијалниот притисок на пролетта го ослободува. Вметнувањата со спирални навојни од не'рѓосувачки челик се идеални за апликации за кои е потребна дополнителна отпорност на корозија, како и автомобилска, храна, пијалок и други чисто-критични апликации. Вметнете со навој 18-8 Унифициран од не'рѓосувачки челик-5/16 "-18 x 2d (0,625) QTY-25.

Детали

Избор на клиенти