Скапоцени Камења Сензори Фс-925 Серија Нерѓосувачки Челик 316 Прекинувач За Проток, Вграден, Тип На Клип, 0.5 Гпм Поставување На Проток, 1/4 Нпт Женски
Свеж

Скапоцени Камења Сензори Фс-925 Серија Нерѓосувачки Челик 316 Прекинувач За Проток, Вграден, Тип На Клип, 0.5 Гпм Поставување

DEN 3.33

Достапно.

Навлажнети Материјали : 316 Нерѓосувачки Челик, Витон, Епоксидна. Електрично Завршување : 18 AGG, 24" -26 " долги Полимерни Води. Тип на прекинувач : СПДТ (20ВА). Поставете Диференцијална Точка (Максимум) : 0.15. Препорачана Филтрација : 50 микрони. Фс-925 Серија-Општа Намена. Овие две серии прецизно калибрирани прекинувачи обезбедуваат сигурни и конзистентни перформанси; повторливоста е во рамките на 1%. Fs-925 и FS-926 единиците се фабрички претходно поставени за активирање со одредени стапки на проток. Овие прекинувачи обезбедуваат точно откривање на прекумерни или недоволни стапки на проток во такви апликации како што се : заштита од губење на протокот на течности во хидрауличните системи, обезбедување правилен проток на течноста за ладење во опремата за обработка на полупроводници, следење на системите за подмачкување под висок притисок и обезбедување правилен проток на воздух во системите за вода/отпад.

Детали

Избор на клиенти