Пластични Брановидни Плочи, 40 х 48, Црна, 10/Пакет
Свеж

Пластични Брановидни Плочи, 40 х 48, Црна, 10/Пакет

DEN 2.00

Достапно.

Заштитете ги пратките од прашина и нечистотија. Изграден од цврста 3/16" дебела полипропиленска брановидна пластика. Нечистотија, маснотии и отпорни на вода. Издржлив и еднократно. Достапно во црно или бело. 40 х 48" Црни Пластични Брановидни Плочи. 40 х 48" Црни Пластични Брановидни Плочи. Заштитете ги пратките од прашина и нечистотија. Изграден од цврста 3/16" дебела полипропиленска брановидна пластика. Нечистотија, маснотии и отпорни на вода. Издржлив и еднократно. Достапно во црно или бело.

Детали

Избор на клиенти