Ace Glass 5815-33 серија Adjecta-Chrom колона, стакло, 25 mm ID, висина од 300 mm
Свеж

Ace Glass 5815-33 серија Adjecta-Chrom колона, стакло, 25 mm ID, висина од 300 mm

DEN 2.00

Достапно.

стаклена колона. 25мм лична карта. Висина од 300мм. стаклена колона. 25мм лична карта. Висина од 300мм. Прилагодлива креветска хроматографска колона што се користи за рециклирање, растечки или опаѓачки апликации што овозможуваат брзо и лесно прилагодување на PTFE клипот. Пор. Ц (25-50м) стаклен диск дава брз проток со минимум мешање. Притисокот е затегнат на 3,515 кг/см2 (50 psi) на собна температура или малку подолу. Ptfe Plunger е достапен со PTFE или FETFE O-RING.

Детали

Избор на клиенти