А-Еден вез на ЕУ симбол Патче+Ирска земја со знаме на земја на лепенка+Европска унија метална значка игла, збогатете ја капачето за ранец на ранецот на ранецот на ра?
Свеж

А-Еден вез на ЕУ симбол Патче+Ирска земја со знаме на земја на лепенка+Европска унија метална значка игла, збогатете ја капачето

DEN 2.00

Достапно.

Алтернативната метрика модифицирана бруто -национална приход има за цел да даде поточен преглед на „активност во домашната економија“. Покријте ја лепенката со друга крпа за да ја заштитите лепенката. Премиум квалитет и цврста метална значка на Европската унија : Секоја пина за скут е лесен и е изработен од железо, осигурувајќи дека секој трае што е можно подолго. Не ја пеглајте лепенката на неразични ткаенини (ниска точка на топење) како што се најлон, винил, полиестер, кордура или кожи. Лепенката исто така може да се придржува при привремено на ткаенините без да користите облека за облека за прв пат. Притиснете го железото некое време со притисок. Не користете вода или пареа. Како да се залепите на лепенка : 1. Количина : 1 парче Везење ЕУ симбол лепенка (3x2 инчи) +1 парче ирска земја со знаме на земја на лепенка (3x2 инчи) +1 парче метална значка на Европска унија (0,7х0,6 инчи). За да ја зголемите адхезијата, користејќи ја облеката железо за да ја испеглате лепенката и потоа користете нишка за игла за да ја шиете лепенката на облеката.Воведување на симбол за вез на ЕУ : Европската унија (ЕУ) е политичка и економска унија на 27 земји -членки кои се наоѓаат првенствено во Европа. Опис на производот Големина на производот : 1 парче еу -знаме на еу (3x2 инчи) 1 парче палка за знаме на земја (3х2 инчи) 1 парче игла за знаме на ЕУ (0,6х0,7 инчи) Карактеристики : 1. Карактеристики на ирска земја со знаме на земја на лепенка : Ирска е отворена економија и прво се рангира за текови на странски инвестиции во „висока вредност“. Шарена и одлична декорација за активности на отворено, лична облека, лична облека украси, или хоби за собирање. Секоја лепенка има издржлив и леплив лепило филм на задниот дел, обезбедувајќи различни апликации : 1. Залепете на која било рамна површина како телефон или лаптоп. Задниот дел од закрпите доаѓа со транспарентен леплив лепило. Како да се пеглате на лепенка : 1. Залепете на која било рамна површина како телефон или лаптоп. Ставете ја лепенката во посакуваната позиција и загрејте го железото до најжешкото поставување што може да ја толерира ткаенината. Можете да ги залепите закрпите, а исто така можете да ги пеглате или шиете закрпите на ткаенините. Извадете го железото и оставете лепенката да се излади. Воведување на симбол за вез на ЕУ : Европската унија (ЕУ) е политичка и економска унија на 27 земји -членки кои се наоѓаат првенствено во Европа.

Детали

Избор на клиенти