Комплет за поправка на Skimmer Wm0 Pool Spimmer
Свеж

Комплет за поправка на Skimmer Wm0 Pool Spimmer

DEN 3.00

Достапно.

Комплет за поправка за 'рѓа на wallидот на базенот на отворот за слабеење. Натпревари на Hayward 1091 Wm и Hydrotools 8939 Skimmers. Овозможува цврста приврзаност за вашиот обезмастувач. Вклучува дијаграм за инсталација, бит за вежбање во индустриско одделение и 16 комплети не'рѓосувачки завртки, мијалници и ореви за склопување. Комплет за поправка за 'рѓа на wallидот на базенот на отворот за слабеење. Натпревари на Hayward 1091 Wm и Hydrotools 8939 Skimmers. Овозможува цврста приврзаност за вашиот обезмастувач. Вклучува дијаграм за инсталација, бит за вежбање во индустриско одделение и 16 комплети не'рѓосувачки завртки, мијалници и ореви за склопување. Панел за поправка од не'рѓосувачки челик со дијаграм за инсталација и хардвер : бит за вежбање во индустриска класа, завртки од не'рѓосувачки челик, ореви и мијалници. Wallsидовите на базенот се изработени од галванизиран челик кој на крајот ќе 'рѓа. Овој комплет овозможува поправка на wallидот на базенот со прецизно сечење, долготраен панел од не'рѓосувачки челик. Отсечете го 'рѓосаниот дел од wallидот на базенот во областа на заптивката и соберете се во внатрешноста или надвор од wallидот на базенот. Севкупно 18,75 "W x 12.25" ч. Скимер Отворање 12 "W x 5.625" ч. Компатибилен со Хајворд широкоу уста : SP-1091 WM.

Детали

Избор на клиенти