Пешачење со налепница за кучиња винил декларација Изберете боја !! Крстоносните пешачки прозорец лаптоп 4,5 x 3,5 кампување за пешачење
Свеж

Пешачење со налепница за кучиња винил декларација Изберете боја !! Крстоносните пешачки прозорец лаптоп 4,5 x 3,5 кампување

DEN 79.84

Достапно.

Мерки за налепници 4,5 "x 3,5". Изберете боја. Вклучени упатства за апликација. Винил со високо квалитетно затворено/отворено. Брза, бесплатна испорака (Ве молиме, потврдете ја вашата адреса пред да ја купите прашањата за испорака на AVOIS !!). Мерки за налепници 4,5 "x 3,5". Изберете боја. Вклучени упатства за апликација. Винил со високо квалитетно затворено/отворено. Брза, бесплатна испорака (Ве молиме, потврдете ја вашата адреса пред да ја купите прашањата за испорака на AVOIS !!). Овие не се прилепуваат. -Со ве молам, нанесете само на чиста, сува површина. Подолу се дадени неколку упатства за тоа како да ги примените овие налепници : Чекор 1 Бришете ја налепницата со кредитна картичка или нешто цврсто цврсто пред да аплицирате за да бидете сигурни дека лентата за пренесување правилно се придржува до налепницата. Чекор 2 Исчистете ја и исушете ја посакуваната област. Налепниците ќе се држат најдобро за да исчистат мазни површини. Чекор 3 Извадете ја поддршката на хартијата полека Осигурете се дека налепницата останува придржувана до транспарентната лента за пренесување Чекор 4 Внимателно поставете ја налепницата до посакуваната област. Откако налепницата ќе се држи, ќе биде скоро невозможно да се репозиционира без да се уништи налепницата. Бришење на налепницата од едната до другата страна, елиминирајќи ги сите воздушни меури. Чекор 5 Користете објект со тврда работа како кредитна картичка за да бидете сигурни дека целата налепница е целосно придржувана на површината. Чекор 6 полека извадете ја лентата за пренесување. Да се ​​осигураме дека ниту еден дел од налепницата не останува на лентата за трансфер. Чекор 7 Проверете дали се меурчиња за воздух. Во повеќето случаи, воздушните меурчиња можат да се работат до работ на налепницата, но ако не, дупката за пин ќе му овозможи на воздухот да излезе и да стане практично невидлив, откако ќе го снема меурот. Тоа е тоа! Вашата налепница сега е безгрижна. Willе трае низ дожд, сон, снег и нежно миење. Налепницата можете да ја отстраните од стаклени површини со сечило на жилет или во повеќето случаи нокти ќе го започне процесот на отстранување.

Детали

Избор на клиенти