Банкари Кутија 8817202 Мазно Движење Класични Кутии За Движење, Средно, 18 х 15 х 14 Инчи, 20 Пакувања &засилувач; Непречено Движење Класични Кутии За Движење, Склопување Бе?
Свеж

Банкари Кутија 8817202 Мазно Движење Класични Кутии За Движење, Средно, 18 х 15 х 14 Инчи, 20 Пакувања &засилувач; Непречено

DEN 1534.08

Достапно.

Производ 1 : Лесно поставување - не е потребна лента за склопување на кутијата. Производ 1 : Практично подигнете го капакот, со лесни рачки за носење. Производ 1 : Издржлив, двоен крај, двојна конструкција на дното. Производ 1 : Изграден од силна 32 B Б-Флејта Крафт брановидни одбор. Производ 2 : Издржлив, двоен крај, двојна конструкција на дното. Производ 2 : Не е потребна лента за склопување на кутијата. Производ 2 : Лесно поставување. Производ 2 : капак бродови прикачени за да се спречи губење на капакот, а потоа се откинува за употреба. Лесно поставување - не е потребна лента за склопување на кутијата. Банкари Кутија Непречено Движење Класични Кутии За Движење, Склопување Без Лента, Рачки За Лесно Носење, Средно, 18 х 15 х 14 Инчи, 20 Пакувања (8817202)Издржлива, двојна конструкција, двојно дно. Не е потребна лента за склопување на кутијата. Лесно поставување. Капак бродови прикачени за да се спречи губење на капакот, а потоа се откинува за употреба. Лесни рачки за носење. Еднократно, може да се рециклира и да се направи Во Кутијата Усабанкерс Непречено Движење Класични Кутии За Движење, Склопување Без Лента, Рачки За Лесно Носење, Кафеав, Избран Комплет Од 12 Пакувања (7716401)содржи 8 мали кутии/4 средни кутии. Лесно поставување - не е потребна лента за склопување на кутијата. Практичен капак за подигнување. Лесни рачки за носење. Издржлива, двојна конструкција, двојно дно. Изграден од силна 32 B Б-Флејта Крафт брановидни одбор. Еднократно, рециклирано и произведено во САД.

Детали

Избор на клиенти