ТИМКЕН 6309-2РС 45х100х25мм Двојни Гумени Лежишта За Заптивки Две Контактни Заптивки
Свеж

ТИМКЕН 6309-2РС 45х100х25мм Двојни Гумени Лежишта За Заптивки Две Контактни Заптивки

DEN 1.67

Достапно.

Дијаметар на отворот : 45 мм. надворешен дијаметар : 100 мм. Вкупна ширина : 25 мм. Цр - Динамичен Рејтинг на Оптоварување 48,8 кн. Ц0р - Статички Оптоварување Рејтинг 29.3 кн. Спецификации Клиренс Ц0 (Нормална) Големина на Отворот д 45 Мм Карактеристики Контактни Заптивки Тип На Лежиште Стандардна Тежина На ДГББ 0,84 Кг Димензии Надворешен Дијаметар Д 100.000 мм Надворешна Ширина На Прстенот Б 25.000 Мм Радиус Рс мин 1.500 Мм Основни Оценки За Оптоварување Цр - Динамичен Рејтинг на Оптоварување 48.8 кн Ц0р - Рејтинг на Статичко Оптоварување 29.3 Кн Фактори Референтна Брзина На Маснотии 7800 Вртежи Во Минута Референтна Брзина На Маслото 11000 вртежи Во Минута.

Детали

Избор на клиенти