Зила Блескаво Ноќна Црвена Топлинска Сијалица За Влекачи
Свеж

Зила Блескаво Ноќна Црвена Топлинска Сијалица За Влекачи

DEN 142.72

Достапно.

Ноќната Црвена Блескаво Топлинска Сијалица Зила Е идеална за тропски и пустински живеалишта, Ноќната Црвена Топлинска Сијалица со блескаво светло обезбедува амбиентална топлина во која повеќето фотони што ги емитува влакното никогаш не бегаат од темната нијанса.Обезбедува 24-часовен извор на амбиентална топлина за здраво живеалиште на влекачи светлината обезбедува ноќно гледање без нарушување на дневните/ноќните циклуси на влекачите одлично за Тропските и пустинските влекачи Ноќната Црвена Блескаво Топлинска Сијалица го загрева воздухот во куќиштето за да создаде. Ноќната Црвена Блескаво Топлинска Сијалица Зила Е идеална за тропски и пустински живеалишта, Ноќната Црвена Топлинска Сијалица со блескаво светло обезбедува амбиентална топлина во која повеќето фотони што ги емитува влакното никогаш не бегаат од темната нијанса.Обезбедува 24-часовен извор на амбиентална топлина за здраво живеалиште на влекачи светлината обезбедува ноќно гледање без нарушување на дневните/ноќните циклуси на влекачите одлично за Тропските и пустинските влекачи Ноќната Црвена Топлинска Сијалица со Блескаво Светло го загрева воздухот во куќиштето за да создаде топлина потребна за здрава средина за влекачи.Ноќната Црвена Блескаво Топлинска Сијалица е направена од стакло што содржи ретки земјени црвени фосфори и емитува црвено светло, што е помалку видливо за влекачите.Црвената Ноќна Блескаво Топлинска Сијалица е одлична за ноќно гледање без нарушување на дневниот/ноќниот циклус на влекачите. Ноќната Црвена Блескаво Топлинска Сијалица обезбедува 24-часовен извор на амбиентална топлина за здрава средина за влекачи.

Детали

Избор на клиенти