3дроуз не заборавајте Да бидете одличен Тромбонист Денес-Плочки
Свеж

3дроуз не заборавајте Да бидете одличен Тромбонист Денес-Плочки

DEN 0.67

Достапно.

Димензии (во инчи) : 4 H x 4 W x 1/4 D. градежно одделение. Инсталација на подот не се препорачува. Слика нанесена на горната површина, завршница со висок сјај. Исчистете со благ детергент. Не за употреба на директна сончева светлина или изложеност на висока топлина. Не заборавајте Да бидете НЕВЕРОЈАТНИ Тромбонист Денес Плочката Е одлична за заден удар, работна површина или како акцент. Оваа плочка за градежништво со комерцијален квалитет има завршница со висок сјај. Сликата се нанесува на горната површина и може да се исчисти со благ детергент.

Детали

Избор на клиенти