SDFGH Преносен монитор за квалитет на воздухот Монитор Температор Температор Тестер CO2 детектор NFRARAD NDIR детектор
Свеж

SDFGH Преносен монитор за квалитет на воздухот Монитор Температор Температор Тестер CO2 детектор NFRARAD NDIR детектор

DEN 6890.24

Достапно.

Користете NDIR сензори, со голема точност, стабилни перформанси, можат точно да ја детектираат вредноста на јаглерод диоксидот. Усвојува дизајн на конвекција на воздухот, кој може да обезбеди поточни резултати за откривање, а опсегот на откривање е од 400ppm до 5000ppm. Голем дигитален дисплеј во боја, јасно можете да ја видите концентрацијата на јаглерод диоксид, податоците за температурата и влажноста. Силна способност против мешање, мала потрошувачка и долг животен век. На производот не му е потребна калибрација, може да се тестира по подигнување и точно може да открие јаглерод диоксид. Користете NDIR сензори, со голема точност, стабилни перформанси, можат точно да ја детектираат вредноста на јаглерод диоксидот. Усвојува дизајн на конвекција на воздухот, кој може да обезбеди поточни резултати за откривање, а опсегот на откривање е од 400ppm до 5000ppm. Голем дигитален дисплеј во боја, јасно можете да ја видите концентрацијата на јаглерод диоксид, податоците за температурата и влажноста. Силна способност против мешање, мала потрошувачка и долг животен век. На производот не му е потребна калибрација, може да се тестира по подигнување и точно може да открие јаглерод диоксид. Име : Детекторски материјал за квалитет на воздухот : Absbattery : 1 * 3.7 V, 1600m Ah Батерија (вклучен) Екранот : Дигитален дисплеј Опсег на опсег : 400-5000 PPMCO2 Точност на концентрацијата : ± (50ppm+5% читања) Точност на температурата : ± 0,3 ℃ Влажна точност : ± 2% RHVOLTAGE : DC5 V / 1 ARECHARGING INTERFACE : USBRESPONSE ВРЕМЕ : < 120 SVALUE ВРЕМЕ НА Ажурирање : < 3СОПЕРАЦИЈА Температура : -10 ℃ до 50 ℃ Работна влажност : 0-95%RHDISPLAY Големина : 84 * 74mm / 3.31 * 2.91 Initem Големина : 90 * 80 * 40мм / 3.54 * 3.15 * 1.57 Initem Тежина : 113 G / 3.99 UNUSUSES NDIR сензори, со голема точност, стабилна изведба, може точно да открие вредност на јаглерод диоксид. 400ppm до 5000ppm. и може точно да открие јаглерод диоксид. Службеници на дупки за вентилација резервирани на куќиштето не само што ја забрзуваат конвекцијата помеѓу воздухот и машината, со што се реализира ефикасно откривање, туку и да обезбеди и ефект на дисипација на топлина. Водечки апликации : Земјоделско садење, зеленчук со зеленчук од зеленчук од зеленчук од зеленчук од зеленчук од стаклена градина , Производство на магацин, обработка на материјали, домашен ентериер, итн. На вашиот компјутерски монитор бидејќи набудувачите не се калибрираат исто.

Детали

Избор на клиенти