Конзерви за ѓубре во Ајмаја, рачен wallид монтиран ѓубре за отпадоци за отпадоци од кујната без ѓубре
Свеж

Конзерви за ѓубре во Ајмаја, рачен wallид монтиран ѓубре за отпадоци за отпадоци од кујната без ѓубре

DEN 1.67

Достапно.

☑ мазната површина гарантира дека можете лесно да ја исчистите. Прашината може брзо да се отстрани со натопување крпа во чиста вода. Внатрешноста на корпата е исто така мазна, може лесно да се исплакне, дури и протекување на храна внатре. ● Може ефикасно да заштеди кујнски простор. ● Безбеден, без мирис и издржлив. ● Лесно за инсталирање, само прикачете го компактниот лименки за преклопување на која било фиока или врата на кабинетот. ● Виси лименки за ѓубре не се само за кујната. ☑ мазната површина гарантира дека можете лесно да ја исчистите. Прашината може брзо да се отстрани со натопување крпа во чиста вода. Внатрешноста на корпата е исто така мазна, може лесно да се исплакне, дури и протекување на храна внатре. ● Може ефикасно да заштеди кујнски простор. ● Безбеден, без мирис и издржлив. ● Лесно за инсталирање, само прикачете го компактниот лименки за преклопување на која било фиока или врата на кабинетот. ● Виси лименки за ѓубре не се само за кујната.

Детали

Избор на клиенти