CS Hyde Ptfe Monofilament Teflon Miniature Beading/кабел, 0,039 Дијаметар x 10 'со должина, непроирна бела боја
Свеж

CS Hyde Ptfe Monofilament Teflon Miniature Beading/кабел, 0,039 Дијаметар x 10 'со должина, непроирна бела боја

DEN 0.67

Достапно.

PTFE Biding има ниско триење, анти-стап карактеристики. Тоа е одличен електричен изолатор. Екстремни температури од -300 до 500 степени F. го исполнуваат UL 94 V0 за запаливост. Може да се користи во затворено или на отворено. Минијатурен кабел CS Hyde Monofilament Teflon е добар избор за електрични апликации, политетрафлуороетилен (PTFE) не спроведува електрична енергија и нуди добра хемиска отпорност на високи температури. Се среќава со UL 94 V0 за запаливост. PTFE мониста има ниско триење, анти-стап карактеристики и е одличен електричен изолатор. Издржува екстремни температури од -300 до +500 степени F. PTFE мушка може да се користи во затворено или на отворено. Бојата е непроирна бела. 2.13-2.24 Специфична гравитација. Д-50-65 тврдост. Мерки со дијаметар од 0,039 инчи со должина од 10 метри.

Детали

Избор на клиенти