30 парчиња Cut80 LG80 80A Инвертер Плазма Плазма секач P80 Машински пиштол за сечење или додатоци за порцеланска чаша за порцеланска чаша врв на електрода
Свеж

30 парчиња Cut80 LG80 80A Инвертер Плазма Плазма секач P80 Машински пиштол за сечење или додатоци за порцеланска чаша за порцеланска

DEN 2.00

Достапно.

30 PCS Cut80 LG80 80 A Инвертер Плазма Плазма секач P80 Машински пиштол за сечење или додатоци за порцеланска чаша со порцелански врв на порцеланска чаша. Оценета струја за заварување : 80-100a. Максимална дебелина на сечење : 40мм. Овие потрошни костуми за Panasonic 80 A со употреба и пиштол за сечење P80. 30 PCS Cut80 LG80 80 A Инвертер Плазма Плазма секач P80 Машински пиштол за сечење или додатоци за порцеланска чаша со порцелански врв на порцеланска чаша. Оценета струја за заварување : 80-100a. Максимална дебелина на сечење : 40мм. Овие потрошни костуми за Panasonic 80 A со употреба и пиштол за сечење P80. 30 PCS Cut80 LG80 80 A Инвертер Плазма Плазма секач P80 Машински пиштол за сечење на митралез или додатоци за порцеланска чаша со порцелански совет 1. повеќе информации за потрошен материјал за заварување Оценета : 80-100 A Максимална дебелина на сечење : 40мм Овие потрошувачки костуми за Panasonic 80 A со употреба, и P80 сечење пиштол 2.Панак вклучувајќи : 10 парчиња P80 Електрода 10 PCS TIP 80 AMP (можете да изберете дијаметар 1,1,1.3,1,5,1,7мм) 10 парчиња избришана порцеланска чаша.

Детали

Избор на клиенти