К2 Монтира FM55M16 Целосно Движење Навалување HDTV Ѕид Планината 50 Црна
Свеж

К2 Монтира FM55M16 Целосно Движење Навалување HDTV Ѕид Планината 50 Црна

DEN 1.00

Достапно.

FM55 M16 е одлична монтажа за целосно движење за дисплеи со средна големина до 55 фунти (генерално 26" до 50"). Прилагодливост на навалување и вртење и продолжување до 16" и дизајнот со низок профил гнезда ТВ блиску до ѕидот. Fmmm18 вклучува кука за управување со кабли за да се сокријат жиците. ВЕСА 75х75, 100х100, 200х100, 200х200, 400х400, 400х200, 300х300. Вклучува Универзален пакет со завртки, брава, целиот хардвер за монтирање, монтирање на ѕид и водич за брзо стартување. Мин длабочина : 2.1 "и продолжување : 16". ротација : 180 степен. Наклон : 15 степен. Држи до 55 килограми. универзален пакет за завртки, заклучување, целиот хардвер за монтирање, монтирање на ѕид и водич за брзо стартување. универзален пакет за завртки, заклучување, целиот хардвер за монтирање, монтирање на ѕид и водич за брзо стартување. FM55 M16 е одлична монтажа за целосно движење за дисплеи со средна големина до 55 фунти (генерално 26" до 50"). оваа артикулирачка монтажа нуди прилагодливост на навалување и вртење и продолжување до 16" и дизајнот со низок профил се гнезди НА ТВ близу до ѕидот. Fmmm18 вклучува кука за управување со кабли за да се сокријат жиците. Нашите најсовремени решенија ЗА монтирање на ѕид СО РАМЕН панел со РАМЕН панел се дизајнирани за стил и дизајнирани за леснотија на инсталација. Секоја монтажа вклучува лесен за следење водич за брз почеток и мноштво завртки и хардвер за различни барања за инсталација. ВЕСА 75/100/200/400 длабочина : 2.1 "продолжување : 16" ротација : 180 степен наклон : 15 степен држи до 55 килограми. Материјал : челична боја : Црната вклучува универзален пакет со завртки, брава, целиот хардвер за монтирање, монтирање на ѕид и водич за брзо стартување.

Детали

Избор на клиенти