Пентел Уметности Знак Пенкало Допир, Фуд Четка Врвот, Небесно Сино Мастило, Кутија од 12
Свеж

Пентел Уметности Знак Пенкало Допир, Фуд Четка Врвот, Небесно Сино Мастило, Кутија од 12

DEN 1193.60

Достапно.

Богато заситените бои се целосно измешани со вода и други Бои На Четки за Пенкало. Врвот може да се разреди со вода за да се добие целосен опсег на вредности. Одлично за различни техники, вклучувајќи пердуви, Вкрстено шрафирање, оцртување, калиграфија и детална работа на линијата. Отпорен на абење, чувствителен на притисок, флексибилен врв. Нема да се исуши ако не се затвори и може да се исчисти со хартиена крпа. Четката За Знаковно Пенкало е флексибилно пенкало за мастило на база на вода. Богато заситените бои се целосно измешани со вода и други Бои На Четки за Пенкало. Отпорен на абење, чувствителен на притисок и флексибилен врв може да се разреди со вода за да се добие целосен опсег на вредности. Одлично за пердуви, Вкрстено шрафирање, оцртување, калиграфија и детална работа на линијата. Нема да се исуши ако не се затвори и може да се исчисти со хартиена крпа. Акми сертифициран нетоксичен.

Детали

Избор на клиенти