Eodnsofn Мобилен Телефон Во Живо Емитување Заграда Пополнете Светлина Опрема Целосен Сет На Автопортретите Убавина Сидро Специјални Фото Артефакт
Свеж

Eodnsofn Мобилен Телефон Во Живо Емитување Заграда Пополнете Светлина Опрема Целосен Сет На Автопортретите Убавина Сидро Специјални

DEN 1270.40

Достапно.

Мултифункционална поддршка за пренос во живо, висината може слободно да се прилагоди и флексибилно да се контролира. Рамномерно пополнете ја светлината и прилагодете ја светлината со три бои. Точно осветлување, истакнување на петте карактеристики. Живеат долго време без блескави или повредени очи. Соработувајте со продолжувањето и повлекувањето на прачката за подигнување и лесно прилагодете се. Мултифункционална поддршка за пренос во живо, висината може слободно да се прилагоди и флексибилно да се контролира.Рамномерно пополнете ја светлината и прилагодете ја светлината со три бои.Точно осветлување, истакнување на петте карактеристики.Живеат долго време без блескави или повредени очи.Соработувајте со продолжувањето и повлекувањето на прачката за подигнување и лесно прилагодете се.Список за пакување : 1 сет х Прстен Лајтнот : 1. Поради проблемите со светлосните ефекти и аглите на снимање, ќе има одредени толеранции во производот, ве молиме разберете.2. Поради рачно мерење, производот има одредена толеранција на големина.

Детали

Избор на клиенти