FlashMax 1 до 39 SD Дупликатор-Повеќе Безбедна Дигитална Флеш Меморија За Складирање Копир &засилувач; Систем За Дезинфекција -
Свеж

FlashMax 1 до 39 SD Дупликатор-Повеќе Безбедна Дигитална Флеш Меморија За Складирање Копир &засилувач; Систем За Дезинфекција

DEN 1.67

Достапно.

Flash MAX Дупликатор нуди стапка на пренос до 2 GB/мин. Забелешка : Дупликаторот SD поддржува Само Безбедни Дигитални картички кои се во согласност СО SD. Дупликаторите На Флешмакс се единствените дупликатори кои ви даваат и иновативен дизајн и исклучителна изведба. Тимот посветен развивач На Флешмакс го доведе дупликаторот на сосема ново ниво со нов удобен и стилски дизајн. Исто така, се одликува со подобрена технологија на СОТА што и дава можност да копира асинхрони со изворни датотеки кои се поголеми од системската меморија. Можете да поставите на кое било од вашите омилени места дома или на работа, благодарение на неговиот нов модерен и привлечен дизајн. Три различни режими На Бришење (Брзо Бришење, Целосно Бришење и Бришење На Дод). Не само Што Дупликаторите На Флешмакс носат нов изглед, туку доаѓаат и со моќна изведба.

Детали

Избор на клиенти