X-DREE 83Ft 0,7 mm Внатрешна Диа Полиолефинска Цевка За Отпорност На Пламен Црна За Поправка На Жица(Tubo ignéfugo de poliolefina con diametro внатрешни работи de 83 пити, 0,7 mm, негро para reparacién de
Свеж

X-DREE 83Ft 0,7 mm Внатрешна Диа Полиолефинска Цевка За Отпорност На Пламен Црна За Поправка На Жица(Tubo ignéfugo de poliolefina

DEN 1380.80

Достапно.

Земја На Производство : КИНА; Материјал : Полиолефин. Нето Тежина : 29гр; Содржина На Пакетот : 1 х Топлинска Смалувачка Цевка. Внатрешен Дијаметар : 0,7 мм / 0,028"; Сооднос На Собирање : Прибл. 2 : 1. Должина ( прибл.) : 25М / 83фт; Главна Боја : Црна (Надолжна (приближно.) : 25М / 83фт; директор На Боја : Црнец. Ниво На Отпорност на пламен : V- - - W-1; Температура На Собирање : 125 C(Nivel de retardante de llama : Por Fur V- - - W-1; Температура de encogimiento : 125 C. Земја На Производство : КИНА; Материјал : Полиолефин. Нето Тежина : 29гр; Содржина На Пакетот : 1 х Топлинска Смалувачка Цевка. Внатрешен Дијаметар : 0,7 мм / 0,028"; Сооднос На Собирање : Прибл. 2 : 1. Должина ( прибл.) : 25М / 83фт; Главна Боја : Црна (Надолжна (приближно.) : 25М / 83фт; директор На Боја : Црнец. Ниво На Отпорност на пламен : V-W-1; Температура На Собирање : 125 C(Nivel de retardante de llama : Por Fur V-W-1; Температура de encogimiento : 125c. 83 Ft 0,7 mm Внатрешна Диа Полиолефинска Цевка За Отпорност На Пламен Црна За Поправка На Жицаопис : Погоден За различна електрична изолација И поврзување на кабли и конектори и широко Се Применува за Поврзување или Ракување Со Крај, Електрична Жица, Изолација и искористување НА ЕЛЕКТРИЧНА жица, отпорност на корозија на метални прачки или цевки, Поправка на жица за слушалки и Заштита на Кабел.Многу тенки ѕидни цевки добра заштита за компоненти чувствителни на температура.Ниската температура на смалување ја подобрува ефикасноста на производството.Водоотпорен, отпорен на високи температури и антикорозивен.Брз, безбеден, сигурен начин за завиткување на жици. Ниво На Отпорност На Пламен : V- - - W-1. Опис Во шпанскитубо игнифуго де полиолефина кон дијаметро ентериер де 83 пити, 0,7 мм, негро пара репарација де каблеспаис де Фабрикасион : КИНА; Материјал : Полиолефинапесо нето : 29 г; Контенидо дел пакет : 1 х тубо термоконтраибледиаметро интерно : 0,7 мм / 0.028' '; Реласион де енкогимиенто : приближно. 2 : 1лонгитуда (приближно.) : 25М / 83фт; директор На Боја : Негронивел де ретарданте де лама : Пор Фур В-В-1; Температура де енкогимиенто : 125С.

Детали

Избор на клиенти