Климатек Круг Кондензатор-одговара Прво # CPT1844 CPT01844 | 40/5 uf MFD 370/440 ВОЛТ ВАЦ
Свеж

Климатек Круг Кондензатор-одговара Прво CPT1844 CPT01844 | 40/5 uf MFD 370/440 ВОЛТ ВАЦ

DEN 1.67

Достапно.

# Ова е сосема нов Климатек Круг Кондензатор. Овој Климатек Дел Директно Го Заменува делот # CPT668 CPT00668. # Врвен Квалитет Климатек Замена Дел, Изграден Да Трае!. работи Со Trane и повеќе!. # Ова е сосема нов Климатек Круг Кондензатор. Овој Климатек Дел Директно Го Заменува делот # CPT668 CPT00668. # Врвен Квалитет Климатек Замена Дел, Изграден Да Трае!. работи Со Trane и повеќе!. Ова е сосема нов Климатек Круг Кондензатор.

Детали

Избор на клиенти