Мерлин Герин CM3200N 3200a Компактен Прекинувач w / St-Cm1 Патување &засилувач; Шант &засилувач; Aux
Свеж

Мерлин Герин CM3200N 3200a Компактен Прекинувач w / St-Cm1 Патување &засилувач; Шант &засилувач; Aux

DEN 2.33

Достапно.

3200 Засилувач. 690 ВАЦ. 3200 Засилувач. Прекинувачи : Обликувана Кутија/Мерлин Герин. Плоштад Д Мерлин Герин / Плоштад Д / Шнајдер Електричен Модел Бр. CM3200 N Компактен Прекинувач 3200 Засилувачи 2x Помошни Прекинувачи Шант Патување 3 Пол 690 VAC 50/60 Hz Прекинувачки Рејтингот : 85,000 Засилувачи @ 220/240 Волти AC 70,000 Засилувачи @ 380/415 Волти AC 50,000 Засилувачи @ 690 Волти AC Патување Единица : ST-CM1 Шант Патување : Мачка. Бр. 55744 24 Волти дц @ 4.8 Засилувачи 2x Aux. Прекинувач : Мачка. 55755 6 Засилувачи @ 480 ВАЦ 3 Засилувачи @ 600 ВАЦ 0.5 Засилувачи @ 125 ВДЦ 0.25 Засилувачи @ 250 Вдц Прекинувач Тежина : 99.5 фунти. Димензии на прекинувачот( D x W x H) : 11" x 16.5" x 17" (додадете 2" на мерење на длабочина за рачка).

Детали

Избор на клиенти