Liugou 1pcs Главен Прекинувач HL30 Изолирачки Прекинувач За Домаќинство Функција Исклучувач Изолатор 2p 32A 63A 100A
Свеж

Liugou 1pcs Главен Прекинувач HL30 Изолирачки Прекинувач За Домаќинство Функција Исклучувач Изолатор 2p 32A 63A 100A

DEN 1315.20

Достапно.

Прекинувачи. Прекинувачи. Прекинувачи забелешка : школка на производот е чиста бела, поради светлината на фотографијата, бојата на сликата не е чиста бела!Изолациониот прекинувач HL30-100 серии е применлив за колото за дистрибуција и контрола на моќност со наизменична струја ОД 50 HZ/60 HZ, номинален напон од 230/400 V и номинална струја до 100 A како главен прекинувач на терминалната електрична опрема. Може да се користи за контрола на разни мотори, електричен апарат со мала моќност и осветлување итн., широко се користи за индустриски и рударски претпријатија, високи згради, комерцијални места, домови и така натаму,производот ги исполнува стандардите НА IEC60947.3 категорија на производи3.1 Стапка струја ВО : 32 A, 63 A, 100 A3.2 Број на столбови : Еден пол, Два пола, Три столба, Четири полјаци главни спецификации4.1 Rated кратко време издржат струја : 12во, време на електрификација 1s4.2 Номинален капацитет за кратко време : 20in, време на електрификација 0.1s4.3 номинален капацитет за правење и Прекин : 1.05 UE, 3 IN, COS=0.654.4 номинална ОГРАНИЧЕНА СТРУЈА на краток СПОЈ : 20 KA4.5 работни перформанси : Без оптоварување 8500 пати, на оптоварување 1500 пати, вкупно 10000,cos=0,8,работната фреквенција е 120 пати/час.

Детали

Избор на клиенти