Лоуранс 000-0119-79 Н2к Црвен Т Конектор
Свеж

Лоуранс 000-0119-79 Н2к Црвен Т Конектор

DEN 2.33

Достапно.

Боја : Црна. НМЕА 2000 Конектор. Погледнете ги упатствата на производителот за да обезбедите соодветно вклопување. Дизајниран за брза и едноставна инсталација. Боја : Црна. НМЕА 2000 Конектор. Погледнете ги упатствата на производителот за да обезбедите соодветно вклопување. Дизајниран за брза и едноставна инсталација. Мрежниот конектор на лоренс 000-0119-79 е направен од квалитетни материјали за издржливост во морските средини. Нмеа 2000 мрежен т-конектор за поврзување на уреди за прикажување или сензор. Дизајниран за брза и едноставна инсталација.

Детали

Избор на клиенти