Сандвик Коромант, 151.2-40-30-8, Челик Т-Макс П-Сечење Сечилото За Разделба, Неутрален Сече, Без Течноста За Ладење, 90 степени Сечење Работ Агол
Свеж

Сандвик Коромант, 151.2-40-30-8, Челик Т-Макс П-Сечење Сечилото За Разделба, Неутрален Сече, Без Течноста За Ладење, 90 степени

DEN 3.00

Достапно.

Придобивки од семејството на овој производ : Одлична завршна површина поради технологијата на бришачи. Докажан, разноврсен систем. Голема разновидност на ширини. Максимална длабочина на намалување : 1.5. Сандвик Коромант 151.2-40-30-8, сечилото Т-Макс П-Сече за разделба е дел од семејството на производи Т-Макс П-Сече. Т-Макс П-сечењето е универзален систем со еден раб за разделба, жлебување и внатрешно жлебување на лицето, погоден за разделба на големи компоненти и апликации со длабоки жлебови.

Детали

Избор на клиенти