Лорел Спарко Фиока Организатор Фиока, 9 Оддел, 1.3 х 14 х 9.4, Црна
Свеж

Лорел Спарко Фиока Организатор Фиока, 9 Оддел, 1.3 х 14 х 9.4, Црна

DEN 3.33

Достапно.

Организаторот со девет оддели чува сѐ од пенкала и моливи до клипови за хартија и течност за корекција. Дизајнот вклучува и 3-Инчен х 5-Инчен дел за леплива белешка. 9 Оддели Фиока Организаторот. Организатор На Фиоки. Организатор На Фиоки. Организаторот со девет оддели чува сѐ од пенкала и моливи до клипови за хартија и течност за корекција.

Детали

Избор на клиенти