Развојна табла, модул за генератор на сигнали LDO напојување за безжична инфраструктура за опрема за тестирање
Свеж

Развојна табла, модул за генератор на сигнали LDO напојување за безжична инфраструктура за опрема за тестирање

DEN 1.67

Достапно.

Снабдување со електрична енергија LDO : Одборот за развој се напојува со ултра регулатор на LDO со низок шум, кој е во состојба да ги намали бујните и бучавата во поголема мера. Снабдување со електрична енергија LDO : Одборот за развој се напојува со ултра регулатор на LDO со низок шум, кој е во состојба да ги намали бујните и бучавата во поголема мера. Отфрлање на високо вообичаен режим : Одборот за развој користи точност со низок бучава диференцијален кристал со поголема отфрлање на обичниот режим и фреквенција на дискриминација на фази. Снабдување со електрична енергија LDO : Одборот за развој се напојува со ултра регулатор на LDO со низок шум, кој е во состојба да ги намали необичните и бучавата во поголема мера. : 54 MHz до 13,6 GHzfraction N Division Synthesizer и Integer N поделба на фреквенцијата Synthesizer High Резолуција 38 битни модулфреквенциони дискриминатор (PFD) кои работат со фреквенции до 125 MHz Reference фреквенции до 600 MHzfquence заклучување на заклучувањето во текот на -40 ° до Програмабилен осцилатор на напон на напон на бучава (VCO) Програмабилен 1/2/4/8/16/32/64 Кросовер Излез Програмибилен со двојна режим Прескалер : 4/5 или 8/9 Programbatable излез на излез на излез Функцијалот и дигитална заклучување на модулот : Безжична инфраструктура (W WOERTRF Функција за излез на излезот на излезот и дигиталниот режим за откривање на дигитални активности : Безжична инфраструктура (W. Широка примена : Одборот за развој може да се користи во безжична инфраструктура, точка до точка или точка на повеќекратни линкови за микробранови, сателит или V SAT, опрема за тестирање или инструменти и генерирање на часовникот. Надворешен часовник интерфејс : Развојната табла е опремена со надворешен часовник интерфејс, кој му овозможува на корисникот да залечи часовник на соодветната фреквенција според нивните потреби. Отфрлање на високо вообичаен режим : Одборот за развој користи точност со низок бучава диференцијална кристал со поголемо отфрлање на обичниот режим и фреквенција на дискриминација на фазата. Отфрлање на високо вообичаен режим : Одборот за развој користи точност со низок бучава диференцијален кристал со поголема отфрлање на обичниот режим и фреквенција на дискриминација на фази. Надворешен часовник интерфејс : Развојната табла е опремена со надворешен часовник интерфејс, кој му овозможува на корисникот да залечи часовник на соодветната фреквенција според нивните потреби.

Детали

Избор на клиенти