Понуда за лансирање на глобална електроника, роботска вакуумска чистач V6S Wi-Fi поврзана со паметно мапирање компатибилен со Alexa и Google Assistant Blue Gyroscope Control Control By App 100-240V
Свеж

Понуда за лансирање на глобална електроника, роботска вакуумска чистач V6S Wi-Fi поврзана со паметно мапирање компатибилен со

DEN 1158.40

Достапно.

Автоматскиот вакуум на роботот е исто така компатибилен со Alexa и Google Assistant, дозволувајќи им на корисниците да го направат роботот да започне и да престане да се чисти со употреба на говорни команди. ✅ V6 S обезбедува опција за прицврстување во прилог на празнење. Со избирање на MAX режим, V6 S може да добие максимално вшмукување од 2200 PA, помага во екстракт концентрирано валкано. ✅ Користете техника за чистење на вшмукување, наместо ролериска четка како другите вакууми на робот.

Детали

Избор на клиенти