BTMIX 3/8 Внатре во дијаметар со елемент од 32 секции. Млазница за мешање на еднократна употреба со засилен излез. Bt MC 10-32
Свеж

BTMIX 3/8 Внатре во дијаметар со елемент од 32 секции. Млазница за мешање на еднократна употреба со засилен излез. Bt MC 10-32

DEN 550.40

Достапно.

Статистички миксер за еднократна употреба - The Btmix 3/8 инчи x 32 елементална цевка за мешавина е дизајнирана за лепило за мешање, машини за мешање на мерачи, поправка на бетон, апликации за јаглеродни влакна, заптивка и саксија. Препорачуваме сооднос на мешање од 1 : 1 или 2 : 1 за да се гарантира целосна мешавина за епоксии, композити, полиуретани, силикони и метил метакрилат. Изградба на високи перформанси - Конпротек статички млазници за мешање ги покажуваат материјалите за индустриска сила и искусен дизајн. Внатрешниот елемент за мешање е изграден со употреба на полиацетал со голема јачина познат по својата вкочанетост и стабилност под висок притисок. Елементот е опкружен во лесна, но сепак издржлива обвивка изработена од висококвалитетен полипропилен. Прецизен излез - Нашиот вметнат миксер има засилен вид на излез кој ви овозможува да го контролирате протокот на лепило. Можете исто така да прикачите надворешен уред за ширење за поголема контрола. Индустрија Стандардна монтажа на bellвонче - Нашиот епоксиден миксер е фиксиран со прицврстување на кертриџот за касети со bellвонче за кертриџи со двојно лепило со голем волумен. Одговара на сите касети, вклучувајќи 200cc, 400cc и 600цц. Компатибилен со диспензерот за мешавина од метар. Статистика на производи - Внатрешен дијаметар : 0,394/10.00 (инч/мм). Надворешен дијаметар : 0,532/13.51 (инч/мм). Должина : 10,80/352 (инч/мм). Број на елемент : 32. Број на дел : BT MC 10-32. Статичкиот миксер BTMIX BT MC 10-32 има внатрешен дијаметар од 3/8 инчи и 32 вкупни елементи. Обезбедуваме целосна мешавина на сооднос 1 : 1 или 2 : 1 за епоксии, полиуретани, силикони и метил метакрилат. Совршен неподвижен миксер за материјали со низок вискозност во склопување, машини за мешање на мерачи, поправка на бетон, апликации за јаглеродни влакна, заптивка и саксија. BTMIX е поттикнат да го ревитализира производството на САД. Ние ги цениме прецизноста и квалитетот, што го внесуваме во секој производ што го создаваме. Во текот на изминатите 17 години, произведовме над 45 милиони статички миксери со висок квалитет. Нашите клиенти уживаат директно да купуваат од нас и заштедуваат 10% до 40% на нивните трошоци за статички миксер.

Детали

Избор на клиенти