Атлас модел 774 ограда во стил на фиба
Свеж

Атлас модел 774 ограда во стил на фиба

DEN 2.67

Достапно.

За употреба со вашиот распоред на скала HO. Атлас - ограда во стилот на фиба - Должина приближно 35-1/2 " - Ho. Atlas Ho Scale додатоците се лесен начин да додадете реални детали во распоредот на вашиот модел на воз. Содржи пластични парчиња обликувани во боја, се препорачува сликарство.

Детали

Избор на клиенти