Хепар Сулф 30с, 200 пелети, хомеопатијата за семејна нега
Свеж

Хепар Сулф 30с, 200 пелети, хомеопатијата за семејна нега

DEN 189.60

Достапно.

Хомеопатијата за семејна нега Хепар Сулф е хомеопатски лек достапен во моќност од 30ц. Возрасните и децата можат да земат 2-3 пелети до 5 пати на ден. Нема храна или течност пред и по 15 минути земање на лекот. 8 грама содржат 200 пелети (пилиња). Овие пелети се без лактоза. Лекот е во форма на мали пелети (3мм) и полесно се зема од таблетите. Продадена во тегла Амбер стакло за да го заштити лекот од сончева светлина. Чувајте ги сите лекови надвор од дофатот и погледот на децата.

Детали

Избор на клиенти