Е-Зн Спин бренд Слободен стил 170г. Диск
Свеж

Е-Зн Спин бренд Слободен стил 170г. Диск

DEN 239.84

Достапно.

Патентиран конус дизајн нуди начин за почетници да ги разгледуваат вештините за слободен стил. Природно се центрира на прстот!. Изработено од 100% главна полипропилен нетоксична пластика. Единствениот диск од тоа е kindубезен на пазарот денес!. Одлично за слободен стил, крајна и редовна игра!. Патентиран конус дизајн нуди начин за почетници да ги разгледуваат вештините за слободен стил. Природно се центрира на прстот!. Изработено од 100% главна полипропилен нетоксична пластика. Единствениот диск од тоа е kindубезен на пазарот денес!. Одлично за слободен стил, крајна и редовна игра!. Дисковите за слободен стил на брендот E-Z се дискови од револуционерни типови кои овозможуваат трикови за вртење на EZ за почетници, како и напредниот играч со вклучување на уникатен патентиран дизајн кој природно го центрира дискот на прстот. Дисковите за бренд E-Z Spin исто така се самоцентрични во летот заради уникатната форма и создаваат одлично фрлање секој пат. Дискот е 170 грам што е исто така голема тежина за крајниот диск.

Детали

Избор на клиенти