Ganyuu DC 1P 6A 10A 16A 20A 25A 32A 40A 50A 63A DIRECT250V фотоволтаичен соларен DC прекинувач за прекинувач на воздухот 1 столбови C45
Свеж

Ganyuu DC 1P 6A 10A 16A 20A 25A 32A 40A 50A 63A DIRECT250V фотоволтаичен соларен DC прекинувач за прекинувач на воздухот 1 столбови

DEN 1080.00

Достапно.

Земја како етикетирана. Основна спецификација и главни параметри. Оценет работен напон. 250 V, 40 A, 50/60 Hz. Номинална фреквенција. Оценето работно струја. Земја како етикетирана. Основна спецификација и главни параметри. Оценет работен напон. 250 V, 40 A, 50/60 Hz. Номинална фреквенција. Оценето работно струја. Основна спецификација и главна параметриран работен напон250vrated фреквенција50/60 Hzrated работна струја40 Amaking и Breaking Capition6000 A (6 ~ 40a), 4500 A (50,63 A) Ослободување ТипБ, C, DPOLES1 PMECHANICAL Life2000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Детали

Избор на клиенти