Prinko 36 ролни чиста лента за пакување - 110 јарди по ролна - 2 ширина x 2,0 мил дебела, акрилна лепило тешка лента за бокс -канцеларија за превоз на пакување
Свеж

Prinko 36 ролни чиста лента за пакување - 110 јарди по ролна - 2 ширина x 2,0 мил дебела, акрилна лепило тешка лента за бокс

DEN 959.84

Достапно.

Димензии : долги 2 инчи ширина x 110 јарди (330 стапки). Дебелина од 2,0 милиметар. Боја на лента : Cleasr до Core. Без разлика дали се движите, чувате, испорачувате, пакувате или едноставно сакате само сигурна лента на рака за времињата што ви требаат, оваа лента за пакување со тешки работи нема да ве изневери. Сите наши предмети се сертифицирани со ISO 9001 и ISO 14001, генерички. Димензии : долги 2 инчи ширина x 110 јарди (330 стапки). Дебелина од 2,0 милиметар. Боја на лента : Cleasr до Core. Без разлика дали се движите, чувате, испорачувате, пакувате или едноставно сакате само сигурна лента на рака за времињата што ви требаат, оваа лента за пакување со тешки работи нема да ве изневери. Сите наши предмети се сертифицирани со ISO 9001 и ISO 14001, генерички. Ам -мастило 36 ролни чиста лента за пакување - 110 јарди по ролна - 2 "ширина x 2,0 мил дебела, акрилна лепило тешка лента за бокс -канцеларија што се движи за превоз на пакување.

Детали

Избор на клиенти