Sagasave ПЕТ ГОДИНА ПОДНЕСУВАЕ НА ПАРТ ЗА РАБОТНА
Свеж

Sagasave ПЕТ ГОДИНА ПОДНЕСУВАЕ НА ПАРТ ЗА РАБОТНА

DEN 1452.80

Достапно.

Единицата троши само 20 вати електрична енергија и така ќе чини само неколку пени неделно за да работи. Вашите крзнени пријатели секогаш можат да бидат топли и пријатни во оваа зима на замрзнување и да спијат како грешки како бубачка во килим. Треба да потраеме околу 15 минути за да се загреете кога вашите миленици ќе лежат на неа. Единицата троши само 20 вати електрична енергија и така ќе чини Само неколку пени неделно за да се кандидира. Помогнете му на домашно милениче (куче, мачка, зајак, итн. Треба да потраеме околу 15 минути за да се загреат кога вашите миленици ќе лежат на неа. Електрична подлога за топлина, ниска моќност и ниска цена што треба да се работи. Електрична подлога за топлина, ниска моќност и ниска цена за трчање.) Да останете топло и удобно кога поминувате зима. Помогнете му на домашно милениче (куче, мачка, зајак, итн. Спецификација : Дизајнирано со мала моќност за безбедност, е бавно да се загрее кога миленичињата во спиењето наместо брзо се загреваат. Оваа подлога е менувач на игри. Дизајнирано со мала моќност за безбедност, е бавно да се загрее кога миленичињата во спиењето наместо брзо се загреваат. Единицата троши само 20 вати електрична енергија и така ќе чини само неколку пени неделно за да работи. Треба да потраеме околу 15 минути за да се загреете кога вашите миленици ќе лежат на неа. Подобро е да се стави оваа подлога на креветот или ќебето на миленичиња за да се постигнат подобри резултати.) Да останете топло и удобно кога поминувате зима. ПВЦ и полиестер и памук, водоотпорен материјал за долготраен, удобен, флексибилен, водоотпорен, без прашина, анти-електричен шок (обезбедете ја безбедноста на вашето домашно милениче), лесен за чистење со рака. Како што сите знаеме, телесната температура на домашните миленици е повисока од човечката. Пакуван вклучен : 1x Подлога за топлина на миленичиња. Нема повеќе да спијат на вашиот кревет или дури и да пијат на тоа затоа што имаат свои карактеристики на „специјален кревет“ : Материјал : Водоотпорен ПВЦ и полиестер и памук, Контрола на хидроинтрирање : Висока и ниска опција Опција : 45 см x 45cmrated напон : Енергијата на приклучокот на САД (120 V) троши : 20 WTIPS : Користете го во затворено за да избегнете дисипација на топлина, започнува да се загрева само кога ПЕТ лежеше на него околу 15 минути! Ако не лежат миленичиња на неа, подлогата не може да собере топлина, тогаш нема да биде доволно топло.

Детали

Designed in low power for safety, is slow to warm when pets in sleeping instead of heat up quickly. Need to take about 15 minutes to heat up when your pets lay on it.:
As we all know, the body temperature of pets is higher than human. Then they are more sensitive to chilly air and feel colder than us.:
This pad is a game-changer. Your furry friends can always be warm and cosy in this freezing winter and sleep as snug as a bug in a rug.:
No more sleeping on your bed or even pee on it because they have their own special bed:
Features:
Material:
Waterproof PVC and Polyester and Cotton, waterproof
Temperature control:
high and low options
Size:
45cm x 45cm
Rated Voltage:
US Plug(120v)
Power consumes:
20W
Tips:
Use it indoors to avoid heat dissipation:
Pad begins to warm up Only when pet lay on it for about 15 minutes! If no pets lay on it, pad can not gather heat then it won't be warm enough.:
It is better to put this pad on pet's bed or blanket to achieve better results.:
The unit consumes only 20 Watts of electricity and so will cost just a few pence per week to run contnuously. Electric heat pad, low wattage and low cost to run.:
Package Included:
1x Pet Heat Pad:

Избор на клиенти