Адаптер за манжетни за алатки, 24мм за 1 црево
Свеж

Адаптер за манжетни за алатки, 24мм за 1 црево

DEN 1279.84

Достапно.

Материјали со висок квалитет за подолг сервисен живот. Погодно за употреба со Makita VC009 G. За употреба со црева од 1 инчи. Теми брзо за лесна инсталација. Адаптер за црево за систем за екстракција на прашина. Материјали со висок квалитет за подолг сервисен живот. Погодно за употреба со Makita VC009 G. За употреба со црева од 1 инчи. Теми брзо за лесна инсталација. Адаптер за црево за систем за екстракција на прашина. Дизајн : Теми за брзо издржливост : Висококвалитетни материјали за долг животна трајност : Издржлива конструкција вклучува : Адаптер за манжетни за модел Ако градите систем за екстракција на прашина, потребни ви се вистинските делови и конектори. Адаптерот за манжетни за алатки Makita®, 24мм, е за употреба со 1 ин. Црева. Навој на навој брзо за лесна инсталација. Адаптерот за манжетни со алатки е дизајниран со високо квалитетни материјали за долг животен век. Карактеристики на трајни конструктивни нишки на брзо квалитетни материјали за адаптер за манжетни со алатки со долг живот, 24мм за 1 "тип на спецификации на црево (DX бетон и asonидарски) : Адаптер Тежина на испорака на адаптер : .1 lbs. UPC код : 088381-519403.

Детали

Избор на клиенти