Надамо безжичен 2D мини големина на бар -код Скенер компатибилен со Bluetooth, 2.4G безжична и USB жична врска, преносен читач на баркодови за инвентар библиотека супермарке
Свеж

Надамо безжичен 2D мини големина на бар -код Скенер компатибилен со Bluetooth, 2.4G безжична и USB жична врска, преносен читач

DEN 393.28

Достапно.

【3 во 1 Дизајн на конекција】 Овој скенер за баркод Nadamoo компатибилен со Bluetooth функција; 2.4 G безжична врска со вклучување USB адаптер; Wired Connection.Plug и Play, Не е потребна софтвер или инсталација на апликации, лесно поврзана со вашиот лаптоп, компјутер, мобилен телефон , таблета. Super Super Decode Scability】 Скенерот за баркод на сликата е опремен со напреден сензор CMOS, лесно снимајте 1 D/ 2 D (QR/ PDF417/ матрица на податоци, итн.) БАР кодови на етикети, хартија и мобилен телефон или компјутерски дисплеи. 【Мини големина】 Малиот читач на бар -код е лесен и одличен за носење со вас за долг пат. Секогаш сакате да соберете податоци, само поврзете го со вашиот уред преку Bluetooth или користете го режимот за складирање. 【2 режим на поставување】 режим на инстант поставување 2.4 G безжична врска со вклучување USB адаптер; жичен конекција.пл и игра, не е потребна софтвер или инсталација на апликации, лесно поврзано со вашиот лаптоп, компјутер, мобилен телефон, таблет. Super Super Decode Scability】 Скенерот за баркод на сликата е опремен со напреден сензор CMOS, лесно снимајте 1 D/ 2 D (QR/ PDF417/ матрица на податоци, итн.) БАР кодови на етикети, хартија и мобилен телефон или компјутерски дисплеи. 【Мини големина】 Малиот читач на бар -код е лесен и одличен за носење со вас за долг пат. Секогаш сакате да соберете податоци, само поврзете го со вашиот уред преку Bluetooth или користете го режимот за складирање. 【2 режим на поставување】 режим на инстант поставување и режим на складирање. Внатрешното складирање може да заштеди до 100000 баркодови во режим на офлајн складирање. Скенирајте и чувајте го баркодот кога е далеку од приемникот на вашиот уред, а потоа поставете ги сите зачувани податоци на вашиот уред подоцна. 【2 режим на скенирање】 Режим на прирачник за активирање и режим на само-сензори. Во режим на само-сензори, откако ќе се открие бар-код, скенерот автоматски ќе го вклучи црвениот зрак за да го прочита бар-кодот без потреба да го притиснете копчето.

Детали

Избор на клиенти