Трета рака со вкрстено заклучување пинцер целосно прилагодлива
Свеж

Трета рака со вкрстено заклучување пинцер целосно прилагодлива

DEN 3.00

Достапно.

Држи работа додека се лемеше, оставајќи ги двете раце слободни. Димензии : база 3,5 "x 2,5", пинцер 6,5 "x 0,33". Вклучува : една трета база и еден пинцер. Карактеристики : две целосно прилагодливи ореви. Основна тежина : 0,84 lb (380.3g). Држи работа додека се лемеше, оставајќи ги двете раце слободни. Димензии : база 3,5 "x 2,5", пинцер 6,5 "x 0,33". Вклучува : една трета база и еден пинцер. Карактеристики : две целосно прилагодливи ореви. Основна тежина : 0,84 lb (380.3g). Држи работа додека се лемеше, оставајќи ги двете раце слободни. Димензии : база 3,5 "x 2,5", пинцер 6,5 "x 0,33". Вклучува : една трета база и еден пинцер. Карактеристики : две целосно прилагодливи ореви. Основна тежина : 0,84 lb (380.3g). Колекцијата Розентал е регистрирана трговска марка заштитена со законот за трговски марки на САД.

Детали

Избор на клиенти