Дигитален мерач на дигитален притисок на DPG DPG, +/- 0,5% точност на целосна скала, опсег од 0 до 200 psig
Свеж

Дигитален мерач на дигитален притисок на DPG DPG, +/- 0,5% точност на целосна скала, опсег од 0 до 200 psig

DEN 0.67

Достапно.

4-цифрен дигитален дисплеј ги елиминира грешките во паралакс. Батеријата напојува со автоматско исклучување. 2000 час траење на батеријата. Подлогата за клучеви со 4 копчиња овозможува лесен пристап до карактеристиките. Функција на врв и долина. 4-цифрен дигитален дисплеј ги елиминира грешките во паралакс. Батеријата напојува со автоматско исклучување. 2000 час траење на батеријата. Подлогата за клучеви со 4 копчиња овозможува лесен пристап до карактеристиките. Функција на врв и долина. Заменете ги застарените аналогни мерачи со новата серија DPG-000 дигитален мерач на притисок. Серијата DPG-000 поседува сензор за точност од 0,5% ± 0,5%. 4 -дигиталниот дигитален дисплеј ќе го намали потенцијалот за грешки во читањата со елиминирање на грешката во паралакс, најчесто произведена со аналогни мерачи. Серија DPG е напојувана со батерии и има автоматско исклучување за да го зачува траењето на батеријата. Траењето на батеријата, во просек, ќе трае 2000 часа. Тастатурата со 4 копчиња овозможува лесен пристап до карактеристиките без потреба да се работи преку сложени менија или тешки комбинации на клучеви. Овие карактеристики вклучуваат задно осветлување, врв и долина, Tare или Auto Zero и конверзија на единиците за притисок.

Детали

Избор на клиенти