CMT 865.301.11b Класичен панел Ogee Bit со 3/4-инчен радиус, 1/4-инчен Шанк
Свеж

CMT 865.301.11b Класичен панел Ogee Bit со 3/4-инчен радиус, 1/4-инчен Шанк

DEN 1600.00

Достапно.

Дијаметар од 1/8-инчен, 31/64-инчен должина на сечење, вкупна должина 2-9/64-инчи. 2 HI-густина на сечење на карбид, врзани за долготрајни перформанси на дрво. Дизајн на анти-удар за да ја контролирате длабочината на намалувањето и безбедно да работите. Многу украсни можности за работа на панели и работ. Широко сечење на рамен дно и подолгиот дел овозможува подлабоко детали. Оваа алатка ви дава уште повеќе украсни можности за работа на панели и работ. Дизајнот на бит ви дава широк рамен дно и подолгиот дел овозможува подлабоко детали. Бит е опремен со 2 рабови за сечење на карбид со хит-густина за долготрајни перформанси на сечење, има дизајн против удар со удар за контрола на длабочината на намалувањето и облогата на PTFE за да се спречи градење на теренот и смолата. CMT портокаловите битови се оценети со вкупните битови на рутерот #1 во споредба со другите брендови (списание Вуд).

Детали

Избор на клиенти